Kamis, 19 November 2015

Rawatan Serangan Kebimbangan - Biarkan Herba Menangani Ia

Rawatan Serangan Kebimbangan - Biarkan Herba Menangani Ia

Tawaran artikel dengan ubat-ubat herba yang berkesan untuk merawat serangan kebimbangan. Dengan mengikut garis panduan dan mengucapkan selamat tinggal kepada serangan kebimbangan anda.

Campuran herba akar valerian (1 bahagian), heather (4 bahagian), motherwort (3 bahagian) dan cudweed (3 bahagian). Tanamkan 4 sudu besar campuran herba dengan satu liter air mendidih, tutup kapal dan meninggalkan berwarna untuk minuman selama 30 minit. Selepas itu, tuang dan minum 4-5 sedutan merebus setiap jam untuk satu hari atau lebih lama bergantung ke atas keadaan anda. Di samping itu, merebus merupakan ubat yang baik untuk merawat insomnia dan menenangkan sistem saraf anda.
Campuran herba pudina (2 bahagian), akar valerian (1 bahagian) dan hop tunas (1 bahagian). Tanamkan 2 sudu besar campuran herba dengan 2 gelas air mendidih. Menampung kapal dan meninggalkan berwarna untuk minuman selama 30 minit. Tuang merebus dan minum setengah gelas dua kali sehari - pada waktu pagi dan petang. Merebus ini boleh digunakan untuk menangani insomnia dan menyokong sistem saraf.
Campuran herba akar valerian (2 bahagian), chamomile berbunga (3 bahagian) dan jemuju (5 bahagian). Tanamkan 2 sudu besar campuran herba dengan 2 gelas air mendidih. Menampung kapal dan meninggalkan berwarna untuk minuman selama 30 minit. Tuang merebus dan minum setengah gelas dua kali sehari - pada waktu pagi dan petang. Lebih-lebih lagi, merebus boleh digunakan untuk menangani insomnia dan menyokong sistem saraf.
Campurkan kuantiti yang sama ekstrak hawthorn dan ekstrak valerian. Ekstrak ini boleh dibeli di kedai ubat. Campurkan 30 titis campuran dengan setengah gelas air dan minum sebelum tidur. Campuran yang akan meningkatkan fungsi hati, bertenang sistem saraf dan merawat insomnia, juga.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar